Diensten

Daenelia Designs helpt graag met het opzetten van een website: van ontwerp tot teksten.

Webdesign

Voordat een website gebruikt kan worden moet er een ontwerp zijn. Dat kan heel eenvoudig zijn, maar moet vooral aansluiten op de inhoud en functie van de website. Ik bespreek dat graag zodat ik zo snel mogelijk aan de slag kan met de volgende fase: web development.

Webdevelopment

Welke technologie je achter het design zet, bepaalt hoe je bezoekers de website kunnen gebruiken. Dat is waar webdevelopment bij komt kijken. Zorgen dat de knoppen kunnen worden aangeklikt en de juiste acties starten: een nieuwe pagina openen of een formulier met informatie versturen. HTML, CSS en JavaScript is een krachtige combinatie van technologie waarmee je online content kunt presenteren op je website.

Tekstschrijven en redigeren

Websites moeten inhoud hebben en daarom help ik graag met het schrijven van teksten. Als er al teksten zijn kan ik deze redigeren en herchrijven zodat ze beter in het nieuwe jasje van de website passen. Ik hou daarbij rekening met de juiste toon en je doelgroep. Tektschrijven is een belangrijk onderdeel. Goede teksten helpen je doelgroep om je website te vinden en om je nieuwe klanten op te leveren.

Engelse en Nederlands teksten

Ik schrijf foutloos Nederlands en foutloos Engels. Ik durf ook wel te zeggen dat mijn Engelse woordenschat groter is dan het Nederlands, al was het maar omdat het Engels nou eenmaal meer woorden kent. Bovendien ben ik heel creatief met taal en kan ik verschillende registers opentrekken in beide talen. Is jouw publiek internationaal, dan vertaal ik graag je website-inhoud voor jou.


"Dat handige neefje" was ik

Toegegeven, ik ben geen neef. Maar in mijn vrije tijd heb ik tijdens mijn vorige werkzaamheden vaak een website opgezet voor familie en vrienden. Met mijn partner heb ik verschillende web-projecten gedaan, puur voor de lol. Forums, CMS voor communities en verenigingen en een site waar in groepsverband verhalen geschreven werden waren goede leerscholen. In combinatie met de ervaring die ik heb opgedaan bij kleine en grote computer software bedrijven kan ik nu veel meer bieden dan dat neefje. Maar wel met dezelfde toegankelijkheid en met iets meer verantwoordelijkheid.

Wat kan ik voor jou doen?

Denk je na over een website opzetten of vernieuwen, neem dan even contact met mij op. Ik spreek graag met je door wat ik voor je kan doen en welke stappen je verder kunt nemen. Als je wilt kom ik langs of we plannen een online gesprek in.