Over Daenelia Designs

Daenelia Designs Webdesign

Daenelia Designs levert compleet webdesign, webdevelopment en teksten voor commerciële en privé-websites. Lees meer over de diensten die Daenelia Design levert of neem direct contact op.

Daenelia

Mijn naam is Joyce van den Berg en mijn webdesign-onderneming heb ik vernoemd naar mijn online nickname: Daenelia. Ik maak websites sinds ik eind jaren '90 online ben. Van kleine projecten zoals voor mijn klas tijdens mijn onderwijsstage tot grotere community-sites voor online communities. Ik heb ervaring met het opbouwen van websites in pure HTML en CSS, in combinatie met JavaScript, maar ook met gangbare content management systems (CMS) zoals Joomla! en WordPress. Eén van mijn guilty pleasures is het uitproberen van nieuwe CMS, waardoor ik ook met minder bekende CMS gewerkt heb.

Waarom webdesign, webdevelopment en tekstschrijven?

Na verschillende functies in retail, sales en het bedrijfsleven vertrouw ik erop dat ik met mijn ervaring mijn persoonlijke interesse in webdevelopment kan inzetten voor anderen die niet zo blij worden van technische en ontwerpdetails. Omdat ik graag de complete communicatie doe, de combinatie van presentatie en inhoud, bied ik diensten aan op het gebied van ontwerp, development en tekstschrijven. Zo kun je mij inzetten voor het hele traject en blijft de communicatie helder.

Mijn vooropleiding aan de Universteit van Amsterdam was Engelse taal- en letterkunde. Ik heb mijn educatie aangevuld met cursussen op het gebied van (internationale) communicatie, HTML, grafisch ontwerpen, JavaScript en CSS. Mijn kennis heb ik gebruikt voor zowel mijn hobby-projecten als voor werkzaamheden in mijn functies in loondienst.